Naturistencamping ‘Achter ut Huus’


RoutebeschrijvingNeem vanaf de A73 (Nijmegen - Venlo) afslag Cuijk (afrit 4). Ga richting Beers / Grave en ga bij het eerstvolgende verkeerslicht rechtsaf richting Linden. Neem vervolgens na 100 meter de eerste weg rechts en blijf deze anderhalve kilometer volgen. Aan uw linkerkant ziet u de witte boerderij van Camping 'Achter ut Huus'.

Ga naar de site van de ANWB of Routenet om een gedetaileerde routeplanning te maken. Het adres is Dommelsvoort 7 in Beers.


Omgeving

Vlak in de buurt bevinden zich de 'Kraayenbergse Plassen', een ontgrindings-gebied van ongeveer 300 ha. Een plas geniet volledige natuurbescherming en er is ook officieel naaktstrand. Bij de overige plassen zijn en worden mooie fietsroutes aangelegd en er zijn vele watersport-mogelijkheden. Beers en omgeving kent verschillende landgoederen, zoals 't Ossenbroek en kasteel Tongelaer. Daarnaast vindt men er diverse korenmolens, die regelmatig draaien en voor het publiek te bezichtigen zijn.
In het dichtbij gelegen historische stadje Grave vindt u diverse monumentale gebouwen, zoals de St. Elizabeth kerk, de Hampoort en de gerestaureerde Maaskade. In Ottersum en Overloon is het mogelijk botanische tuinen te bezichtigen en in Overloon bevindt zich ook een dierentuin.
Camping 'Achter ut Huus' - Maria en Wiel Cuppen, Dommelsvoort 7, 5437 PC Beers
Email: info@achteruthuus.nl